Doe jij ook mee met Burendag 2017?

Heb jij ook al de eerste aanzet gegeven om met je buren samen een evenement te organiseren? Denk je aan een opschoonactie om het straatvuil op te ruimen? Of wil je samen een brunch of barbecue organiseren? Of een spellendag voor groot en klein? Of gewoon een gezellige kennismakingsavond?
Doe dat dan in het weekend van 22 - 24 september op de Nationale Burendag.

 

Waarom?
Als je dat op de Nationale Burendag organiseert, kun je op medewerking van LTAB, SFWAB, Oranjefonds en AchtseBarrier.nl rekenen.

Het Leefbaarheidsteam Achtse Barrier (LTAB) stelt voor ieder team dat meedoet een heerlijke, dagverse vlaai van Bakker Achtse Barrier ter beschikking en komt die vooraf zelf bij jullie afleveren.
Voorwaarde is wel dat het team uit minimaal 6 personen bestaat.
 

Buurtplein AchtseBarrier.nl verloot onder alle deelnemende teams een luxe barbecuepakket "Achtse Barrier" van keurslager Dirne t.w.v.
€ 12,50 pp. Je kunt dit pakket zelf samenstellen (keuze wel/geen vlees voor een maximum van 25 personen per team).
 

De Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier (SFWAB, van de donateursactie) verloot onder de deelnemers een borrel/kaaspakket van Kaasshop Kees t.w.v.  € 5,00 pp.
Ook hier geldt een maximum van 25 personen per team.

Wat moet je doen?
Stuur ons een kopie van de uitnodiging die je ook aan je buurtgenoten stuurt om in aanmerking te komen voor de vlaai en de kans op het barbecue- en het kaaspakket.
Aanvragen kan alleen via info@achtsebarrier.nl   en je moet wel alle gevraagde gegevens invullen. Wij komen dan op de dag zelf de vlaai uitreiken.

Uiterste datum
Je aanvraag moet op 11 september 2017 om 24:00 uur bij ons binnen zijn. Op 12 september worden beide pakketten verloot onder de aanvragers.

Extra: Het Oranjefonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen zij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom krijgen buurtorganisaties met een goed voorstel voor een leukere buurt tot € 450,- om dit ook daadwerkelijk op Burendag uit te voeren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.burendag.nl

              Tips                            Flyer Burendag           Voorbeeld uitnodiging

 

Sponsoren Burendag: