Terug

Activiteit

Steunpuntspreekuur

Iedere dinsdagochtend van 10:00-12:00 uur staat de koffie klaar bij de Infocentrum / steunpunt in buurtcentrum De Mortel. Je wordt ontvangen door vrijwilligers die gewend zijn om mee te denken met buurtbewoners.

Kom gerust eens binnen voor een praatje met onze vrijwilligers of bewoners uit de wijk. Loop je rond met een vraag? Ook daarmee kun je bij ons terecht. De medewerkers van het Steunpunt helpen je graag op weg.

Misschien heb je een heel persoonlijke vraag of een vraag die goed uitgezocht moet worden. Dan kan een van de medewerkers je verder helpen.

Zij kunnen je op weg helpen of weten waar je moet zijn voor:

- buurtpreventie
- wijkveiligheid
- geldzaken
- gezondheid
- werkwijze en gebruik buurtplein
- hulpverlening
- activiteiten in de wijk.

Een afspraak is niet nodig.

Gezien de bezetting van de politie is er alleen een wijkagent aanwezig op de 2e maandagavond van de maand tussen 18.30 en 20.00 uur. Op de overige dagen kan het LTAB kan de klachten en problemen in de wijk doorgeven aan de politie.

Komt u ook?
Hebt u zin in een kopje koffie, interesse in bepaalde informatie of wilt u iets doorgeven over uw straat of buurt of idee├źn aandragen? U bent van harte welkom in Wijkgebouw De Mortel Savoiepad 14 Eindhoven in de Savoiezaal.
Voor wie
Iedereen
Plaats
Wijkcentrum De Mortel, Savoiepad 14, 5627DX EIndhoven
Aanvang
di 16-7-24 10:00
Duur
2 uur
Toegang
gratis
Organisatie
Stg Leefbaarheidsteam Achtse Barrier