Terug

Activiteit

Kerstborrel voor vrijwilligers

Op zaterdag 14 december organiseert het LTAB haar jaarlijkse kerstborrel voor de vrijwilligers in wijkgebouw de Mortel aan het Savoiepad.

Uitgenodigd zijn, net als vorig jaar, alle vrijwilligers uit de Achtse Barrier en directe omgeving, die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor de in de wijk actieve organisaties.

Zoals de OAAB, AB voor elkaar, de OKA., het SFWAB, t Brierke, de Boekenmortel, Buurtpreventie en het LTAB en zijn werkgroepen. Vaak zul je van de coördinator van je organisatie een berichtje krijgen.
De uitnodiging is niet bedoeld voor vrijwilligers die actief zijn voor landelijke organisaties in onze wijk.

Jullie zijn welkom zaterdag 14 december tussen 14.00 en 16.00uur in de Mortel Tijdens de borrel is het mogelijk in de vergaderruimte het gebruikelijke kerstpresentje op te halen. Een presentje is er alleen als je bent aangemeld.

Vergeet vooral niet je kinderen of kleinkinderen mee te nemen naar de Mortel want de OKA organiseert het Kerst knutselen in de grote zaal in de Mortel

Gevraagd wordt, als je een presentje wilt, je aan te melden voor 10 december op vrijwilligers@ltab.nl, onder vermelding van: Naam, adres, e-mailadres en organisatie uit de wijk waarin je actief bent.
Voor wie
Iedereen
Plaats
Wijkcentrum de Mortel, Savoiepad 14, 5627DX Eindhoven
Aanvang
za 14-12-19 14:00
Duur
2 uur
Organisatie
LTAB