Terug

Activiteit

FinFonFeest 25 augustus

Ook dit jaar organiseert Stichting AB-Hartveilig samen met het Leefbaarheidsteam AB weer een groots FinFonFeest. Traditiegetrouw wordt deze drukbezochte Vintage-, info- en entertainmentmarkt gehouden aan het einde van de zomervakantie op zondag 25 augustus van 10:00 tot 16:00 uur.

Gezellig Spektakel
En ook dit jaar belooft het weer een gezellig spektakel te worden voor koopjesjagers, nieuwsgierigen, muziekliefhebbers, springkussenspringers en terraszitters. Daarnaast zijn er voldoende gelegenheden om ook de inwendige mens te laten genieten van traditionele en exotische lekkernijen. Kortom: iedereen die wil genieten van een gezellige sfeer in een bruisende omgeving kan hier terecht.

Kraam huren?
En iedereen die ruimte wil maken in de schuur of op zolder kan hier ook terecht om een liefhebber te vinden voor die oude bureaustoel of die mooie staande en dimbare leeslamp. Heb jij ook leuke of romantische spulletjes waar jij al heel lang van hebt genoten en die je nu aan een ander gunt? Meld je dan aan als kraamhouder op finfon@brierke.nl. Een kraam kost 30,- voor de hele dag en je steunt er Stichting Achtse Barrier Hartveilig enorm mee. Alle opbrengsten van de markt worden gedoneerd aan dit goede doel, waarmee zij in staat zijn de 6 minutenzones in de wijk te onderhouden, waardoor de kans op overleven bij hartfalen factoren wordt vergroot.

Meer weten?
Wil je meer weten over dit goede doel? Kijk dan eens op www.ABhartveilig.nl
Voor wie Iedereen
Plaats In en rondom De Mortel
Aanvang zo 25-8-19 10:00
Duur 6 uur
Toegang gratis
Organisatie Stichting AB Hartveilig
Contact finfon@brierke.nl
Website http://www.abhartveilig.nl