Doe mee met de Fitknip!

 

Het komende jaar krijg je de kans om allerlei apps uit te proberen die jou helpen om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Is er iets waar jij aan wil werken? Dan hebben we daar een app voor! Het voordeel van een app is dat je het programma thuis kunt volgen. Op het moment dat het jou uitkomt. In een tempo dat bij jou past.

Jij krijgt 100 euro om apps te kopen. Als tegenprestatie vragen wij je om 4 keer een vragenlijst in te vullen en dat kost je een minuut of dertig per keer.

Het Leids Universitair Medisch Centrum en het National eHealth Living Lab doen onderzoek naar het gebruik van de apps. Ze willen graag weten welke apps gekozen worden. Hoe lang en hoe vaak de apps gebruikt worden. En ze doen wat ze beloven.

Om je aan te kunnen melden voor de Fitknip heb je een code nodig. Die krijg je op deze plek te zien als je ingelogd bent bij het Buurtplein. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

Je kunt je nog aanmelden, maar het project heeft wel vertraging opgelopen. Waarschijnlijk start de Fitknip pas na de zomervakantie van 2020.

Meer informatie? Bekijk het filmpje hiernaast.