Beter een goede buur

dan een verre vriend

In verband met het coronavirus is er veel veranderd in de afgelopen paar dagen. Er zijn heel veel mensen in jouw straat die hulp nodig hebben. Wie kan er in dat geval beter helpen dan de mensen die letterlijk om de hoek wonen?

Wij willen je hierbij een handje helpen! Zo kom je makkelijker in contact met de mensen die hulp nodig hebben, maar ook met mensen die graag willen helpen. Maar hoe werkt dat precies? Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd wat jij kan doen.
 

Ik kan hulp geven!

En daar is iedereen in de buurt je ontzettend dankbaar voor! Om je in contact te brengen met de mensen die hulp nodig hebben, moeten we natuurlijk weten wie je bent en wat je voor ons kan betekenen.

Je kan dit op twee manieren laten weten:
 

Vul het online in                              

De makkelijkste en snelste manier is natuurlijk om alles online in te vullen. Dit kan via de link: https://forms.gle/L9CwvXss2tU5zJJ67
 

Neem contact op met ons

Dit kan op twee verschillende manieren. Wij zijn te bereiken via

(Gelieve alleen gebruik te maken van het telefoonnummer indien beide hierboven genoemde opties voor u niet mogelijk zijn)

 

Dit is een initiatief van Adinda Verbeek, bewoonster van de Chamonixlaan. Het doel is om de buurtbewoners met elkaar in contact te brengen en zo elkaar te laten helpen. Het is absoluut niet commercieel.