Bericht

Wandel en fiets de leukste cadeaus bij elkaar

Op dit moment zitten we in een lockdown en een van de weinige dingen die we momenteel kunnen doen is wandelen of fietsen.

Met de app van Its my lifekun je Fitcoins verdienen. Tien minuten fietsen of 1000 stappen lopen levert je 1 Fitcoin op. De Fitcoins kun je uitgeven aan leuke aanbiedingen op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning en gezondheid.
Om deel te kunnen nemen, download je de Its my life-app in de Appstore of Playstore. Je vindt de link op www.buurtpleinab.nl/zelfzorg
Je zet de app op je telefoon en kunt er direct mee aan de slag. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Zelfzorgapps
Op het Buurtplein vind je allerlei apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.achtsebarrier.nl en klik op 'Zelfzorg'.

» Meer informatie..

Geen reacties gevonden..