Terug

Bericht

Geldzorgen? Doe er iets aan!

Maak jij je zorgen om je financile situatie? Als je geldzorgen hebt, krijg je daar stress van. Of je nu je baan bent verloren, door een echtscheiding heen gaat of betalingsproblemen hebt: al deze vormen van stress kunnen leiden tot gevoelens van machteloosheid, boosheid en depressie.

 

Er is een app waarmee je zelfstandig en anoniem aan de slag kunt gaan met jouw geldzorgen. Je krijgt uitleg, tips en oefeningen om je geldzorgen onder controle te krijgen en je leert om op eigen kracht stress te verminderen. Ook krijg je tips over handige sites of mogelijkheden waar je eventueel om hulp kunt vragen als je er zelf niet meer uitkomt.

 

Op het Buurtplein staan ongeveer 50 eHealth apps, die je kunnen helpen om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

 

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.buurtpleinab.nl/zelfzorg.


Blijf niet rondlopen met je geldstress. Doe er zelf iets aan met hulp van een app.

 

» Meer informatie..
Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..