Terug

Bericht

Themabijeenkomst Persoonlijke Gezondheid Omgeving

Meer zicht op al uw behandelaars die betrokken zijn bij uw zorg? Meer zelf sturing willen geven aan uw gezondheid? Meer inzicht in uw gezondheidsgegevens? Dit gaan we onderzoeken in een proef met een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO). In deze proef kunt u meedenken over het toepassen van een PGO in uw zorgproces, u kunt meebepalen en helpen doorontwikkelen!
 Spreekt dit u aan? Dan zijn we op zoek naar u!

Informatiebijeenkomst Jouw gezondheid & PGO
15 december zal er een informatiebijeenkomst zijn over jouw gezondheid en een Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO)! Tijdens de informatiebijeenkomst Zal Angela de Rooij-Peek, ervaringsdeskundige van de Diabetes vereniging Nederland, haar verhaal vertellen over eigen regie en een PGO. Vervolgens zal er een demo worden gegeven van de PGOs. Hoe werkt het en wat kan je er allemaal mee? Daarin is ook ruimte om uw vragen te stellen en/of mening te laten horen over de PGO.
 
Praktische informatie
Datum: woensdag 15 december
Tijdstip: 19:00 -20:00 uur
Locatie: De informatiebijeenkomst zal online plaatsvinden via Zoom. U heeft geen zoom-account nodig om deel te nemen aan de bijeenkomst. Bij aanmelding ontvangt u een link met toegang tot de bijeenkomst.
 
U kunt zich aanmelden via de volgende link: https://forms.office.com/r/psKXjpdfys
 
Tot dan! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via pgoproef@gezondmetsalut.nl

» Bijlage: Poster informatiebijeenkomst RZCC.pdf
Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..