Terug

Bericht

23 december boosterprik door huisartsen !

Huisartsen Achtse Barrier en Huisartsenpraktijk Artois boosteren donderdag 23 december 60-plussers en kwetsbaren

Vandaag zal iedereen de nieuwsberichten hebben kunnen lezen over de actie in Zuidoost-Brabant. GGD Brabant-Zuidoost, GHOR, de Veiligheidsregio en de huisartsenpraktijken in de regio Zuidoost-Brabant bundelen de krachten om alle 60+ inwoners van de regio en kwetsbaren zo snel mogelijk te boosteren.
Huisartsen Achtse Barrier en Huisartsenpraktijk Artois nemen hier samen aan deel. De patiënten die het afgelopen najaar een uitnodiging van Huisartsen Achtse Barrier of Huisartsenpraktijk Artois hebben ontvangen voor de griepprik komen in aanmerking voor een booster op 23 december in de tennishal van Sportpark Eindhoven-Noord, Vijfkamplaan 10, 5624 EB Eindhoven tussen 8:30-20:00 uur.

De patiënten van wie de praktijk een mailadres heeft zullen daarvoor een aparte uitnodiging ontvangen in hun mail met uitgebreide uitleg.
Patiënten die geen mail ontvangen hebben, maar zeker weten dat ze een uitnodiging hebben gehad voor de griepprik kunnen zich melden aan de balie van de vaccinatielocatie Zij dienen wel een mondkapje te dragen een ID mee te nemen en een gezondheidsverklaring ingevuld mee te nemen. Een gezondheidsverklaring kun je invullen en printen via https://www.rivm.nl/.../gezondheidsverklaring...

Het heeft dus geen zin om hiervoor naar de praktijk te komen of te bellen!
Om deze actie te kunnen doen zijn beide huisartsenpraktijken alleen voor spoed bereikbaar. Patiënten die al een afspraak hebben gemaakt worden vandaag gebeld om de afspraak te verzetten. Wij zijn wel open voor spoedgevallen. De praktijk is daarvoor telefonisch bereikbaar.
Dit bericht delen onder mensen in de omgeving? Heel graag!

» Meer informatie..

Geen reacties gevonden..