Terug

Bericht

OKA FIETSVERSIEREN

Koningsdag

Traditiegetrouw gaan we dit jaar weer voor Koningsdag fietsen versieren.
Bij onze kraam kunnen jullie spulletjes kopen waar jullie je fiets mee kunnen versieren.
LET OP! Alleen contant betalen.
Als jullie je eigen fiets, kinderwagen, bolderkar etc. meenemen, zullen wij zorgen voor het bevestigingsmateriaal van de versiering.
Inschrijven kan vanaf 15 april tot en met 25 april, dit is enkel een inschrijving, zodat we weten hoeveel knutselmateriaal we voor jullie klaar moeten leggen. En mocht het slecht weer zijn, waar we niet vanuit gaan, kunnen we jullie contacten over eventuele annulering.
Het versieren start om 10.30 uur op de parkeerplaats bij wijkcentrum De Mortel.

Om 11.30 uur zullen wij een rondje door de wijk maken, om jullie prachtig versierde fietsen aan iedereen te laten zien.
Dus trommel opa en oma, buurman, buurvrouw en alle bekenden op om te gaan kijken!

Let op
Bij slecht weer zijn we genoodzaakt deze activiteit te annuleren. Dit communiceren we altijd naar de, bij ons bekende, e-mailadressen.

Route
Vanaf het parkeerterrein voor De Mortel slaan we linksaf het Savoiepad in. Bij de tweede afslag links (Avrancheslaan). Aan het einde van de laan bij de achterkant van de school linksaf de Cotentinlaan in. Aan het einde van de laan links (Ard├Ęchelaan). Dan de eerste straat rechts (Marnestraat) tot aan de brug. Deze steken we over en gaan links de Oude Bosschebaan op. Deze verandert in Cantalpad. Na +/- 50 meter links (Savoiepad) en na 20 meter links weer het parkeerterrein voor De Mortel op.

 

» Meer informatie..
Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..