Bericht

Yasmina, nieuwe jeugdwerker Achtse Barrier

Beste bewoners van Achtse Barrier, via deze weg wil ik me graag voorstellen als jeugdwerker.

Mijn naam is Yasmina Posthuma, 23 jaar oud en sinds mei werkzaam als jeugdwerker in deze wijk.
Vanaf dit schooljaar ben ik afgestudeerd als Sociaal Maatschappelijk Werker op het Summa College. Na een jaar stage lopen in Stratum en Woensel-Zuid kom ik bij jullie in de wijk werken. Vanaf mei ben ik werkzaam als jeugdwerker bij Dynamo Jeugdwerk in Achtse-Barrier. Als jeugdwerker vind ik het belangrijk om te kijken naar de behoefte van de jongeren/kinderen en te luisteren naar hen. Deze behoeften en vragen communiceren wij weer door aan de juiste instanties, zoals een gemeente of de wijkorganisatie(s). Op deze manier bieden we activiteiten aan die inspelen op hun behoeftes. Want dat is waar het voor ons allemaal om draait.
We vinden het enorm belangrijk dat jongeren hun school/studie afronden, een (bij)baan hebben en hun weg vinden in onze maatschappij. Hier ondersteunen wij graag bij!
Het ultieme doel is om jongeren te begeleiden naar sociale, maatschappelijke en financiële onafhankelijkheid.
Dus ben jij één van die jongeren met een vraag of een leuk initiatief? Of ben je misschien een betrokken buurtbewoner die zich graag wil inzetten voor onze jongeren? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik ben te bereiken op de volgende manieren;

Telefoon: 06-82414484

Facebook: Jeugdwerker Yasmina Posthuma

Instagram: djw_yasmina
E-mail:
y.posthuma@lumenswerkt.nl

Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Yasmina Posthuma


Geen reacties gevonden..