Terug

Bericht

Gezond het nieuwe jaar in

Heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar gemaakt? Je bent niet de enige. Zo`n 80 procent van de Nederlanders maakt goede voornemens. Afvallen en sporten staan daarbij op nummer 1. Maar de meeste van die voornemens sneuvelen al in de eerste helft van januari.

Hoe komt het toch dat we het niet voor elkaar krijgen? Vaak leggen we de lat veel te hoog. We willen in een keer alles omgooien. Of ons doel is niet concreet genoeg. Of we weten niet hoe we het moeten aanpakken.

Op het Buurtplein vind je apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. De app `Gezonder leven` helpt je bijvoorbeeld om doelen te stellen, die bij jou en jouw leefstijl passen. Er zijn nog veel meer apps die je kunnen helpen om aan je gezondheid te werken in het nieuwe jaar: gezond eten, meer bewegen, beter slapen, minder piekeren.

Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.buurtpleinab.nl/zelfzorg.

 

 

Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..