Terug

Bericht

Lockdown wordt verlengd: tips om nog even vol te houden

Natuurlijk houden we vol en doen we ons best. Maar misschien heb je in de tussentijd toch een beetje hulp hierbij nodig. Omdat je door Corona thuis moet werken, je zorgen hebt om je gezondheid of die van je gezin en je naasten. Of heb je behoefte aan afleiding.

Op www.buurtpleinab.nl/zelfzorg vind je zelfzorg-modules en apps om je hierbij te ondersteunen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen, groot en klein. Enkele modules en apps zijn speciaal voor deze corona-periode en getest door zorgprofessionals, ook uit onze wijk.  

Speciaal voor vrouwen die de balans willen vinden tussen moederschap, werk en andere activiteiten is er de app Werkende moeders. Je wilt het allemaal goed doen voor iedereen maar hou bewaak je de balans.  In deze module ga je aan de slag met tips en oefeningen om de balans te vinden tussen zorgen voor een ander en je eigen leven.
Ervaar je door de dreiging van het coronavirus gevoelens van stress, angst en/of onveiligheid en vraag je jezelf af hoelang dit gaat duren. Hoe kun je omgaan met coronastress lees je in de app Omgaan met coronastress. Hier vind je tools die je helpen om te gaan met lastige gedachten en gevoelens door het coronavirus. Zo kun jij weer meer aandacht schenken aan dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Thuiswerken kan hartstikke fijn zijn, maar vraagt ook om flink wat discipline en heeft daarnaast verschillende uitdagingen.
De app Thuiswerken door Corona is ontwikkeld om jou, als thuiswerker, wat houvast te bieden en geeft tips om efficiĆ«nt en effectief thuis te werken in deze Coronatijd.  

Op het buurtplein vind je ook een module meer bewegendie je kan helpen om wandelen meer onderdeel van je leven te maken. Of ga wandelen en gebruik de Its my life app. Hiermee spaar je Fitcoins met iedere 1000 stappen die je zet en daar kun je dan weer leuke dingen mee kopen. Je vindt

Het buurtpleinAB is er voor jou!

 

» Meer informatie..
Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..