Terug

Bericht

Eenzaamheid door Corona

Heb je minder contact met andere mensen door het coronavirus? Heb je last van eenzaamheid, somberheid, irritatie, machteloosheid of verveling? Op veel dingen die er nu om je heen gebeuren, heb je geen invloed. Maar je hebt wel invloed op de manier waarop je ermee omgaat.

In de module `Eenzaamheid - corona` krijg je verschillende tips en adviezen over hoe je in contact kunt blijven met je omgeving en hoe je een zinvolle dagindeling kunt creƫren of behouden. Je kunt de module ook op je telefoon volgen en je kunt er direct mee aan de slag. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Op het Buurtplein vind je nog veel meer apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.buurtpleinab.nl/zelfzorg.

» Meer informatie..
Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..