Terug

Bericht

DEELNEMERS GEZOCHT!

In deze toch wel vreemde tijd van Covid-19 hebben we veel minder contact met mensen dan we zouden willen. Daarom onderzoeken we of beeldbellen een uitkomst biedt zodat u toch contact hebt met mensen in uw omgeving, zonder de vier muren van uw woning te verlaten.

Dit project is opgestart door Buurtplein AB en voeren met verschillende samenwerkingspartners uit. In het project helpen we u en stimuleren we u om te beeldbellen met anderen in de wijk, of bijvoorbeeld familie of vrienden. Daarnaast leren we u om vaardig te worden met een tablet. Hierdoor kunt u dagdagelijks gebruik maken van apps binnen uw interessegebied.

We zoeken voor dit project in de Achtse Barrier buurtbewoners. Dus bent u inwoner van de Achtse Barrier en ouder dan 55 jaar? Voelt u de behoefte om meer contact met anderen te hebben? Of bent u benieuwd of beeldbellen iets voor u is? Meld u dan aan bij Maudy Gosen op telefoonnummer: 06-22634266. U kunt ook een e-mail sturen naar: maudy.gosen@archipelzorggroep.nl. De startdatum van het project is 15 mei en duurt 2 maanden.

Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..