Terug

Bericht

Nieuwe opties Buurtplein

Binnen dit Buurtplein zijn een aantal verbeteringen aangebracht:

  1. Als je bent ingelogd heb je op je  nu in het pulldown-menu bij je naam (rechtsboven) de extra optie "Recent". (Niet in de ABapp).  Deze optie biedt een overzicht van nieuwe content (laatste 30 dagen), geplaatst in openbare groepen en groepen waar je lid van bent. Én deze optie geeft suggesties voor content op basis van categorieën waar je mogelijk in geïnteresseerd bent. 
  2. Als je bent ingelogd heb je in het pulldown-menu bij je naam (rechtsboven) nu daarnaast de extra optie "Favorieten" (niet in de ABapp). Deze optie biedt snelkoppelingen naar content of plaatsen in het portaal die je voorkeur hebben. Dat kunnen zelfhulpmodules zijn die je gebruikt, specifieke items (groepen, activiteiten, media, pagina`s etc.) die je interesse hebben. Gestarte zelfhulpmodules worden automatisch aan je favorieten toegevoegd, voor andere content kun je bij items de nieuwe "ster-knop" gebruiken.
  3. Ook is er een mogelijkheid toegevoegd om het Instagram-account van personen en organisaties toe te voegen.
  4. Aan de ABapp is nu een blok: Activiteiten op alfabet toegevoegd
Gemiddeld (0 Stemmen)

Jeanne Vlassak
Er zijn een aantal activiteiten verlopen, wie houdt dit bij? Verder wil ik de tekst wijzigen van het plantenasiel, dit lukt niet (het woord voorlopig alleenkan weg. Het plantenasiel is niet iedere maandag en iedere donderdag open. Als ik ingelogd ben met mijn account geeft hij een foutmelding ( error) mogelijk komt het daardoor dat ik een tekst niet kan wijzigen.