Terug

Bericht

Drink je teveel? Doe er zelf iets aan met een app!

Iedereen drinkt wel eens een glaasje. Maar te veel drinken heeft gevolgen voor je gezondheid, zeker wanneer je wat ouder bent.

De app Minder drinkenhelpt je zelfstandig en anoniem inzicht te krijgen in je alcoholgebruik met tips, oefeningen en ervaringsverhalen van anderen. Wat brengt het je, en wat kost het je? Wat zijn je drinkgewoonten en hoe ga je om met sociale druk? Je zet de app op je telefoon en je kunt er direct mee aan de slag. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Op het Buurtplein vind je nog veel meer apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.buurtpleinab.nl/zelfzorg.

» Meer informatie..

Geen reacties gevonden..