Terug

Bericht

Zelfzorg App van de maand juli

Goed scheiden kun je leren

Na een scheiding is alles ineens anders. Je moet veel uitzoeken en regelen. Er zijn grote veranderingen waaraan je je moet zien aan te passen en die gaan gepaard met vragen en emoties.

De app `Scheiden` is ontwikkeld voor mensen die een scheiding overwegen, gaan scheiden of gescheiden zijn, recent of langer geleden. Het doel van de app is leren omgaan met de gevolgen van jouw echtscheiding en de emoties die je ervaart. We geven daarom informatie over twijfels, emoties en stress en als je kinderen hebt, over kinderen en ouderschap. Je zet de app op je telefoon en je kunt er direct mee aan de slag. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Op het Buurtplein vind je nog veel meer apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.buurtpleinab.nl/zelfzorg.

 

» Meer informatie..
Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..