Terug

Bericht

Talentenmarkt 21-10-2021: ontdek waar jouw talent het beste past

Op donderdag 21 oktober organiseren Buurt in Bloei en Eindhoven Doet een Talentenmarkt in wijkcentrum het Trefpunt. Op de Talentenmarkt ontmoet je vrijwilligersorganisaties uit Woensel Noord. Je kunt met hen in gesprek en ontdekken waar jij met al jouw talenten goed past. Iedereen is van harte welkom om langs te komen tussen 10.30 en 13.00 uur.

Bij de ingang van de Talentenmarkt vangt iemand van de organisatie je op. Samen bespreken jullie wat je leuk vindt, goed kunt, waar je energie van krijgt. Op basis daarvan bepalen jullie met wie op de markt je eerst in gesprek gaat. Met de organisaties praat je verder over jezelf en over waar zij voor staan en wat zij nodig hebben. Misschien vind je zo wel vrijwilligerswerk dat perfect bij jou past.

De organisatie wil zo goed mogelijk rekening houden met de coronamaatregelen. We vragen je daarom, om vooraf aan te melden zodat we weten hoe druk het wordt. Aanmelden doe je via het formulier op www.wijeindhoven.nl/talentenmarkt.

Kun je niet aanwezig zijn, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een leuke plek? Neem contact op met Buurt in Bloei via wijeindhoven.nl/contact of (040) 238 89 98.

 

Talentenmarkt 2021

Donderdag 21 oktober, 10.30 13.00 uur

Wijkcentrum Het Trefpunt

 

» Meer informatie..
Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..