Terug

Bericht

SINTERKLAAS BIJ DE OKAOKA Sinterklaasweekend

Zaterdag 19 en zondag 20 november

 

 

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse sinterklaasweekend. Dit jaar hebben we wel een paar aanpassingen ten opzichte van voorgaande jaren.

Op zondag 20 november organiseren we weer een Sinterklaasfeest. Het schoen zetten zal dit jaar plaatsvinden op de zaterdag 19 november, zodat de kinderen op zondag hun schoen kunnen ophalen bij de Sint.
Voor het creatieve knutselen hebben we dit jaar weer een thuis-knutselpakketje in de aanbieding.

Schoen zetten (voor iedereen die zondag ook komt)

Op zaterdag 19 november mogen er alvast schoentjes gezet worden, van 15.00 uur tot 16.00 uur, in wijkcentrum De Mortel. Het is gratis en de kinderen kunnen tekeningen en andere verrassingen voor de Sint achterlaten.

De schoentjes worden door de Sint op zondag weer terug gegeven. Dus geef bij het kopen van het zondag-kaartje aan dat je op zaterdag 19 november je schoen komt zetten .

 

Sinterklaas thuis-knutselpakketjes (4 t/m 12 jaar)

Op zaterdag 19 november kunnen er knutselpakketjes opgehaald worden in wijkcentrum de Mortel, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We zullen zorgen voor knutselmaterialen voor een leuke knutsel, die je bijvoorbeeld in je schoentje kan doen voor de Sint en zijn Pieten.
Reserveer voor 13 november een pakketje voor 2,50 en bij voldoende animo wordt je voorinschrijving omgezet in een bestelling.

Reserveer je thuispakketje via onze website www.oka-ab.nl

De knutselpakketjes kunnen opgehaald worden tussen 15.00uur en 16.00uur in wijkcentrum de Mortel.

 

SINTERKLAAS FEEST (voor alle kinderen)

Op zondag 20 november heeft Sinterklaas een plekje vrij gemaakt in zijn agenda, om een feestje te komen bouwen met de kinderen uit de Achtse Barrier in wijkcentrum de Mortel. De pieten moeten wel weten voor welke kinderen er een cadeautje mee moet komen die dag. Daarom hebben wij een voorverkoop voor deze activiteit.

Voor de kinderen die op zaterdag hun schoen hebben gezet is tijdens de show ook het moment op het schoentje weer op te halen.

Reserveer voor 13 november voor 5,00 een ticket via onze website www.oka-ab.nl. Bij voldoende animo wordt de voorinschrijving omgezet in een ticket.
Je kunt bij inschrijving een voorkeur opgeven voor een tijd, na de sluitingsdatum zullen wij communiceren in welke show je geplaatst bent. Ochtendshow van 11.00uur-13.00uur en middagshow van 14.30uur-16.30uur.
De zaal gaat een kwartier voor aanvang open.

We hebben alleen een online verkoop, er zijn geen kaarten aan de deur te koop.

Voor de kaartjes telt: op=op! Voor uitleg zie de website of stuur een mailtje naar kaartverkoop@oka-ab.nl.
Voor inlichtingen bel: 06-87159341.

OKA Bestuur en vrijwilligers  

 

» Meer informatie..

Geen reacties gevonden..