Terug

Bericht

Kerststukjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerststukje maken en knutselpakketjes 2023. Voor een kerststukje kan je binnen lopen tussen 14.00 en 16.00, voor de knutselpakketjes kan je je nu al inschrijven op onze website www.oka-ab.nl

De laatste activiteit voor 2022 staat alweer voor de deur. Op 17 december 2022 zal de OKA van 14:00. uur tot 16:00. uur aanwezig zijn in wijkcentrum de Mortel.
Wij organiseren voor de kinderen de mogelijkheid om een mooi kerststukje te maken.
Dus kom in je meest foute kersttrui naar de Mortel en maak een mooi kerststukje.

 

We hebben ook alvast een vooruitblik voor 2023.
Sinds de corona-periode bieden we steeds vaker knutselpakketjes voor thuis aan. Vanwege, spijtig genoeg, terugloop van onze vrijwilligers en jullie enthousiaste reacties willen we dat in 2023 verder uit gaan breiden.

We bieden het volgende aan:
Iedere maand een knutselpakketje welke opgehaald kan worden in onze opslag. Soms sluit die aan bij een feestdag, soms ook niet. Je kan voor ieder pakketje los inschrijven (2,50 per stuk) OF je kan vanaf begin december inschrijven voor een abonnement. Als je dat doet betaal je 25,-. Je krijgt dan dus 2 pakketjes gratis!
Op onze website en socials publiceren we begin december de precieze informatie, datums en het inschrijfformulier. We hopen op veel aanmeldingen!

 

Voor nu rest ons om jullie allemaal alvast het allerbeste te wensen.
We wensen iedereen alvast mooie feestdagen en hopen voor iedereen op een geweldig 2023!
 

Tot volgend jaar.
Bestuur OKA.

 

 

» Meer informatie..
Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..