Terug

Bericht

Update Corona-virus 02-04-2020 Huisartsen Achtse Barrier

De Coronacrisis is nu bijna 4 weken oud en de algemene maatregelen van de regering zijn verlengd tot eind april. Wat betekent dit voor Huisartsen Achtse Barrier? En wat betekent dat voor de patiĆ«nten van deze praktijk? Dat leest u in dit bericht.

 

Apart spreekuur bij mogelijke besmetting.

PatiĆ«nten met klachten die kunnen wijzen op het Corona-virus ziet de praktijk niet meer in de praktijk zelf, maar aan de overkant binnen het gezondheidscentrum op Fransebaan 582. Het consultatiebureau heeft plaats gemaakt zodat we daar een veilig Corona-spreekuur kunnen doen.

 

Normale zorg gaat gewoon door.

Daarnaast blijft de praktijk de normale huisartsenzorg bieden. Als u klachten hebt die een bezoek nodig maken kunt u dus gewoon bij de praktijk terecht. Echter, doen ze dat soms op aangepaste wijze. Daarom vragen zij u:

  • Kom niet zonder overleg naar de praktijk, ook niet voor recepten of verwijsbrieven. Stuur eerst een bericht via MijnGezondheid.net of bel de assistente. Aan de balie maken zij geen afspraken.
  • Overweeg of u uw hulpvraag ook digitaal kunt stellen. Stuur eventueel een foto mee. Ook dat kan via MijnGezondheid.net. Zij reageren elke dag.
  • Herhaal ook uw medicatie bij voorkeur via MijnGezondheid.net.  
  • Wilt u de huisarts spreken dan kan dat ook telefonisch of via beeldbellen. De assistente maakt voor u de afspraak.  
  • Als bellen of beeldbellen geen oplossing biedt bent u welkom op het gewone spreekuur, mits u niet verkouden bent.
  • Hebt u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts en is een afspraak nodig dan komt u op het speciale spreekuur.
  • Ook de afspraken bij onze praktijkondersteuners gaan weer gewoon door. U kunt als altijd een afspraak maken via de assistente. U hebt de keuze tussen bellen en beeldbellen.
  • De oproepen van DvU zijn tijdelijk opgeschort, maar zullen op afzienbare tijd weer starten.

 

Gemiddelde (1 Stem)

Geen reacties gevonden..