Terug

Groep

AB Vitaal / Fitcoins

Wil je lid worden van deze groep?
Klik dan - wanneer je bent ingelogd - op de aanmeldknop hierboven (aanmeldknop is niet zichtbaar voor gasten).

Wanneer je lid bent van de Buurtpleingroep EIndhoven Vitaal kun je berichten lezen, andere groepsleden online ontmoeten, foto's en video's van de activiteiten bekijken en zelf dingen plaatsen.

Wat doet Eindhoven Vitaal?
Zou jij jezelf ook fitter en energieker willen voelen en wil je beloond worden door te bewegen? Doe dan mee met het initiatief waarin ELZ, Samen Beter en Eindhoven Vitaal samenwerken, om jou als bewoner van de Achtse Barrier, nog gezonder te maken!!
We starten het leefstijltraject project in de Achtse Barrier waarbij we iedereen tussen de 18 en de 90 jaar de kans geven fitter, energieker en daarmee blijer en gelukkiger te worden!
Je kunt een gratis stappenteller downloaden op je telefoon. Met elke stap die je zet en kilometer die je fietst, spaar je automatisch fitcoins. Deze fitcoins kun je uitgeven aan gezonde producten en diensten in Eindhoven, zoals groenten of fruit, sportactiviteiten of bijvoorbeeld een dieetadvies. Zo is werken aan de gezondheid niet alleen leuk, maar het levert het ook direct een beloning op!
Rubriek
Gezondheid
Gestart
26-1-19
Door
Corina Martin (elz')
Toegang
Openbaar
Aantal leden
14