Jongerencentrum De Mortel

Hèt Jongerencentrum van de wijk
  • Jongencentrum De Mortel
  • Jongencentrum De Mortel

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Mike Smits via

E mikesmits@woenselnoord.nl 
T 06 25 33 55 47

Jongerencentrum De Mortel

Jongerencentrum De Mortel is een mooie veelzijdige locatie, centraal gelegen in de wijk Achtse Barrier. Het jongerencentrum bestaat uit twee grote ruimtes. Een kantoor- en keukenruimte met een drietal moderne computers, keukenapparatuur zoals koelkast, magnetron en vaatwasser en diverse tafels en stoelen. In de grootste ruimte bevindt zich een bar, een professionele geluidsinstallatie, een poolbiljart, tafelvoetbalspel, een playstation en tv en een aantal banken.

Het jongerencentrum is gratis beschikbaar voor iedereen die activiteiten wil organiseren voor kinderen, tieners en/of jongeren uit de wijk op voorwaarde dat deze activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn. Ondersteuning bij het organiseren en uitvoeren van deze activiteiten kan eventueel ook geboden worden door het jongerenwerk van Cement Voor Woensel Noord.

Daarnaast kan het jongerencentrum gebruikt worden voor het houden van een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor je kind. Er mag gebruikt worden gemaakt van alle hierboven genoemde voorzieningen zonder daarvoor een cent te betalen! Het enige dat wij vragen is dat je je op een bepaalde manier weer inzet voor het jongerencentrum of activiteiten van de OKA.

Openingstijden

  • Woensdag van 13.30u tot 15.30u voor 10 tot 12 jarigen
  • Woensdag van 19.00u tot 21.30u voor 18 tot 23 jarigen
  • Donderdag van 19.00u tot 21.30u voor 13 t/m 17 jarigen

Er is dus nog ruimte genoeg voor nieuwe activiteiten!!