Meedenken over Gezondheidsplein

e-Health op het Buurtplein

 

Meedenken? Stuur een mailtje naar corina.elz@outlook.com


Het gezondheidsplein is onderdeel van Buurtplein Achtse Barrier. Het plein is van ons allen samen. De bedoeling is dat u op dit plein "alles" kunt vinden wat u nodig acht voor uw gezondheid.

Stap voor stap willen wij ons gezondheidsplein ontwikkelen. Wij hebben daarvoor uw hulp nodig! Graag ontvangen wij van u informatie hoe u het gezondheidsplein ervaart. Wat is goed? Wat kan beter? Welke wensen heeft u? Al uw opmerkingen zijn welkom! Daarnaast zullen wij ook vragen plaatsen. Het is dan fijn als u daarop antwoord kunt geven.

Uw opmerkingen helpen ons een beeld te vormen van uw verwachtingen en wensen. Dit helpt ons een inzicht te krijgen in welke richting wij ons gezondheidsplein verder kunnen uitbouwen. Daarnaast zullen wij kijken in hoeverre opmerkingen direct te gebruiken zijn voor een verbetering.

Wil u met ons meedenken? Zorg dat u een account heeft op het Buurtplein www.achtsebarrier.nl en stuur een mailtje naar pleinbeheerder: corina.elz@outlook.com waarin u aangeeft dat u mee wilt denken. U wordt dan toegevoegd aan een besloten community op het Buurtplein.

Donderdag 11 oktober 2018 - 19:30 vindt een bijeenkomst van "Samen Beter" plaats in de Mortel. Hier kunt u o.a. meedenken over het Gezondheidsplein, Privacy, het digitale Buurtplein.  Kijk op Denktank: https://www.achtsebarrier.nl/denktank

 

   Contact     Disclaimer     Voorwaarden    Privacy    FAQ     Buurtplein