BerichtenEen team generalisten van WIJeindhoven actief in Achtse Barrier!


Heeft u een vraag?!
Bijvoorbeeld over werk? Een vraag over hoe u moet rondkomen met uw inkomen of over schulden. Of over de relatie met uw partner of met uw buren? Of wilt u meer weten over de opvoeding van uw kind(eren)? Als u zelf of samen met anderen geen antwoord weet op uw vraag, kunt u terecht bij het WIJteam van Achtse Barrier. Dat kan door u telefonisch aan te melden voor een huisbezoek of langs te komen op een van onze inloopochtenden in De Mortel.

Wilt u weten wat u al zelf kunt doen? Maak dan een keuze in het menu aan de rechterkant van deze pagina.

Wat kunnen WIJ voor u betekenen?!
Eerst luistert de medewerker van het WIJteam naar uw verhaal. En bespreekt samen met u wat er nodig is in uw situatie. WIJ gaan ervan uit dat u zelf veel kunt. U gaat daarna ook zelf aan de slag om tot die oplossing te komen. Dat is niet altijd makkelijk. Is het nodig, dan bekijkt u samen met de generalist van het WIJteam wie u daarbij kan helpen: familie, vrienden, iemand uit de buurt of een vrijwilliger? Maar ook de generalist van het WIJteam blijft met u in gesprek en ondersteunt u. Hoe die ondersteuning eruit ziet, hangt af van wat er op dat moment nodig is en wat het beste bij u past.

Het WIJteam gaat ook graag in gesprek met bewoners die, bijvoorbeeld, iets voor hun wijk willen organiseren. Of mensen die zich graag vrijwillig voor wijkbewoners willen inzetten.


Waar kunt u ons vinden?!
WIJteam: Woensel-Noord, Acht en Aanschot
E-mail: woenselachtaanschot@wijeindhoven.nl
Telefoon:  040-2388998

 

Of kom langs op een van onze vrije inloopuren in de Mortel:

  • woensdag tussen 9.00 - 11.00 uur (niet tijdens schoolvakanties)