Maak van deze buurt ook jouw buurt.

Op dit portaal kun je vinden wat je zoekt, zeggen wat je denkt en wilt delen met anderen, aanbieden wat je beschikbaar wilt stellen aan buurtgenoten, gesprekken aangaan over dingen die je bezig houden en, heel handig, een eigen groep starten.

Kijk maar eens onder Groepen naar voorbeelden van al bestaande groepen. Daar vind je ook de knop om een eigen groep te starten.

Als je meer wilt weten over hoe je een groep kunt opzetten, ga dan naar Help.                                                                                                                                                                 

 

Helaas... het stemmen op de actie 'Stem op jouw favoriete project in Noord-Brabant' van ‘Kern met pit' is gesloten. Maar wel heel erg tof dat je op de Bloementuin hebt gestemd of had willen stemmen!

Hoe gaat het nu verder?

Per provincie wordt tijdens de Kern met Pit dag op 19 januari in iedere provincie een trofeewinnaar gekozen. Deze trofeewinnaar zal mede bepaald worden door de internet stemmen en door het juryoordeel. Dus hoe meer stemmen je hebt hoe meer kans je maakt. De trofeewinnaar heeft het beste jury-oordeel en/of de meeste internetstemmers op het project. De trofeewinnaars krijgen een cheque ter waarde van 1.500 euro. Deze extra prijs is aanvullend op het predicaat Kern met Pit van 1.000 euro.

Lees meer >>