Maak van deze buurt ook jouw buurt.

Op dit portaal kun je vinden wat je zoekt, zeggen wat je denkt en wilt delen met anderen, aanbieden wat je beschikbaar wilt stellen aan buurtgenoten, gesprekken aangaan over dingen die je bezig houden en, heel belangrijk, een eigen groep starten.

Kijk maar eens onder Groepen naar voorbeelden van al bestaande groepen. Daar vind je ook de knop om een eigen groep te starten.

Als je meer wilt weten over hoe je een groep kunt opzetten, ga dan naar Help.                                                                                                                                                                 

 

Druk (nog een keer) op de rode stemknop!

Wat zijn we blij en trots!!!!! De Bloementuin, met prachtig composieten vlonderpad is klaar!!!! Mensen in een scootmobiel of rolstoel kunnen nu ook volop genieten van de tuin. Wat hebben buurtbewoners ontzettend hard gewerkt!!! Met dank aan alle mensen uit de Achtse Barrier die planten aan ons hebben gegeven!!!

Omdat we zo trots zijn op wat we voor elkaar hebben gekregen, doen we mee aan de actie 'Stem op jouw favoriete project in Noord-Brabant' van ‘Kern met pit' en hebben we jouw stem nodig! Ben je ook zo trots op onze buurtbewoners? Stem dan tot en met 10 januari 2019 op de Bloementuin!

Waarom stemmen?
Per provincie wordt tijdens de Kern met Pit dag op 19 januari in jouw provincie een trofeewinnaar gekozen. Deze trofeewinnaar zal mede bepaald worden door de internet stemmen en door het juryoordeel. Dus hoe meer stemmen je hebt hoe meer kans je maakt. De trofeewinnaar heeft het beste jury-oordeel en/of de meeste internetstemmers op het project. De trofeewinnaars krijgen een cheque ter waarde van 1.500 euro. Deze extra prijs is aanvullend op het predicaat Kern met Pit van 1.000 euro.