Terug

Bericht

De Zonnebloem

De Zonnebloem organiseert in de Achtsebarrier verschillende activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking


Vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem streeft ernaar dat mensen van alle leeftijden met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten. Zo ook in de Achtsebarrier Om daar uiting aan te geven bezoeken onze vrijwiligers een aantal keren per maand èèn van onze deelnemers. Ook organiseren we een een keer per maand een activiteit. Wij hebben nog plaats voor deelnemers ook zoeken wij een aantal vrijwilligers.
Voor onze deelnemers zorgen wij uiteraard voor de nodige persoonlijke begeleiding. Heb je een lichamelijke beperking en vind je het leuk om kennis te maken met nieuwe mensen én een gezellige dag te beleven? Meld je dan aan via ons secretariaat.

https://www.zonnebloem.nl/eindhoven-stadsdeel-woensel-nw
Je bent van harte welkom!

Wil je vrijwilliger worden
We zoeken nog mensen die het leuk vinden om iemand met een lichamelijke beperking te bezoeken en eventueel te begeleiden naar onze activiteiten en we zoeken ook mensen die voor vervoer willen zorgen of willen helpen bij onze activiteiten . Lijkt het je leuk om je in te zetten voor een ander én zelf ook een leuke dag te beleven? Meld je dan aan via ons secretariaat.

https://www.zonnebloem.nl/eindhoven-stadsdeel-woensel-nw
Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 65 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt
» Meer informatie..
|
(0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..