Terug

Bericht

Nog zonnepanelen beschikbaar op Zonnepark Welschap

Zonnepark Welschap is klaar. Er zijn ruim 11.000 zonnepanelen geplaatst. Inmiddels doen ruim 700 deelnemers mee, waaronder meer dan 100 in de Achtse Barrier. Het Zonnepark gaat in maart in productie.

Nog zonnepanelen beschikbaar
Er zijn nog zonnepanelen beschikbaar. U kunt zich hiervoor aanmelden en profiteren van de voordelen via de postcoderoosregeling die ook gelden voor onze wijk.
U betaalt over de opgewekte stroom 15 jaar geen energiebelasting en deelt als lid de Coƶperatie Zonnepark Welschap mee in het exploitatieresultaat van het Zonnepark.

Wanneer is deelname interessant
Deelname aan Zonnepark Welschap is vooral interessant als:
U geen zonnepanelen op het eigen dak kunt of wilt hebben;
Er te weinig ruimte op uw dak is om genoeg stroom op te wekken;
U in een huurhuis of appartement woont.

U kunt op twee manieren meedoen: deelnemen met inleg en zonder inleg. Bij deelnemen met inleg investeert u 265,- per paneel die u in ongeveer 9 jaar terugverdient. Bij deelnemen zonder inleg investeert u niet in de panelen, maar u ontvangt hetzelfde belastingvoordeel. Hiervan wordt een bijdrage ingehouden, waarvan rente en afschrijving van de panelen wordt betaald.

Informatiebijeenkomst op 12 maart
Op 12 maart wordt voor bewoners van de Achtse Barrier en Acht een informatiebijeenkomst gehouden in het Dorpshuis van Acht, Lekstraat 4. Aanvang: 20.00 uur. Aanmelding kan op de website van 040energie via de link: http://040energie.nl/informatie_welschap/.

Voor meer informatie over Zonnepark Welschap, kijk op: https://zonneparkwelschap.nl.

Voor vragen, mail naar Stef Bense, s.bense@upcmail.nl.
» Meer informatie..
|
(1 Stem)

Geen reacties gevonden..