Terug

Bericht

EMTE Ardechelaan wordt Jan Linders

Na maanden onzekerheid wordt de Emté-supermarkt op de Ardèchelaan in de Achtse Barrier een Jan Linders. Bedrijfsleider Stef Hoeijmakers is blij met de duidelijkheid en ziet de toekomst van de supermarkt met vertrouwen tegemoet.
In maart werd bekend dat Jumbo en Coop de Emté-supermarkten hebben overgenomen. De winkel in de Achtse Barrier zou onder de vlag van Jumbo komen, maar in juni stak de Autoriteit Consument en Markt (ACM) daar een stokje voor. Er zouden te veel Jumbo supermarkten in Eindhoven-Noord komen.

Stef Hoeijmakers, bedrijfsleider Emté: ,,Het personeel heeft vanaf juni in onzekerheid gezeten. Nu is bekend dat al het personeel dat op de loonlijst staat, mee gaat naar Jan Linders met dezelfde arbeidsvoorwaarden. Het is voor hen een hele geruststelling dat zij hun baan houden. In de wijk wordt ook positief gereageerd dat het geen Jumbo wordt. Jan Linders is een full service supermarkt, met een goede formule, veel vers en klantvriendelijkheid.De huidige winkel sluit 17 januari de deuren en gaat 30 januari weer open als Jan Linders. De winkel wordt helemaal vernieuwd, ondanks dat vorig jaar alles vervangen is voor de formule Emté 3.0. Hoeijmakers: ,,Alles gaat weg. De winkel wordt van voor naar achter, van boven naar onder helemaal aangepakt. Het assortiment blijft nagenoeg hetzelfde. Het is nu al redelijk compleet, maar het aanbod van kruidenierswaren wordt uitgebreider.De overname vloeit voort uit een besluit van Autoriteit Consument Markt (ACM). Supermarktketen Jumbo, die de afgelopen jaren verschillende kleinere supermarkten overnam, zou volgens het ACM te veel winkels in één gebied hebben, waardoor er een oneerlijke marktpositie ontstaat. Het ACM heeft de overname door Jan Linders goedgekeurd.

De medewerkers van de supermarkten kunnen ondanks de overname bij de supermarkten blijven werken.
» Meer informatie..
|
(0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..