Terug

Bericht

De nieuwe wijkagent

Nieuwe wijkagent Achtse Barrier

Achtse Barrier heeft een nieuwe wijkagent. Paul van Oort houdt vanaf november 2018 toezicht op dit gebied en werkt eraan om deze wijk veilig en leefbaar te houden.

Paul heeft veel zin om te beginnen aan zijn werkzaamheden als wijkagent. Paul vertelt: "Als wijkagent ben ik in de wijk te vinden. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor de mensen, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun wijk. Zij zijn de ogen en oren van de politie.Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij mij terecht. Ik voer mijn werkzaamheden uit vanaf het team Eindhoven Noord.
Als ik daar niet aanwezig ben, kunnen buurtbewoners een bericht voor mij achterlaten.
Ik zal niet altijd of structureel aansluiten bij het spreekuur in De Mortel. Mocht u mij nodig hebben dan kunt u het beste bellen naar 0900-8844 of stuur mij een bericht via www.politie.nl, onder het kopje Mijn buurt. Dit komt altijd bij mij terecht en ik zal dan z.s.m. contact met u opnemen, of bij u langs komen. Bel voor spoedgevallen met 112.Taken wijkagent
Als wijkagent ben ik verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen de wijk. Ik richt me op de aanpak van criminaliteit zoals diefstallen en drugs, maar ook op zaken als veiligheid, overlast, sociale problemen en verkeer. In samenwerking met collegas van de surveillancedienst, recherche en jeugd werk ik voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk. Ik onderhoud contact met externe partners, zoals de gemeente, het leefbaarheidsteam Achtse Barrier, de buurtpreventie en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact met mij op.
|
(2 Stemmen)

Frans de Rouw
Fijn dat Paul de nieuwe wijkagent is. Mag ik hem dan meteen vragen te kijken wat hij kan doen aan het boven de 30rijden op de Fransebaan. Ik zie elke dag levensgevaarlijke situaties op de kruising met de Spaaihoefweg. Zeker als daar de school begint en uitgaan.