Terug

Verhaal: De zonnebloem maakt meer mogelijk

Het is algemeen bekend dat eenzaamheid een groeiend probleem is. Ook in Eindhoven. Dus na mijn pensionering zocht ik vrijwilligerswerk om iets aan dit probleem te doen. Ik ben vanaf dat moment aan de slag gegaan als bestuurslid van de Zonnebloem Eindhoven afdeling Woensel noord west, waar de wijk Achtsebarrier een onderdeel van is. Ik probeer met de onderstaande doelstelling van de Zonnebloem iets te doen aan eenzaamheidsbestrijding in mijn naaste omgeving.

De doelstelling van de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt ook voor onze afdeling Eindhoven Woensel Noord West. Onze afdeling is ook actief in de wijk
Achtse Barrier..
Met een gezellige groep vrijwilligers uit deze wijk zetten wij ons in voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Als je afhankelijk bent van een rolstoel of je zonder rollator niet meer de deur uit kan, dan ben jij misschien wel vaker (alleen) thuis. Heb jij behoefte aan gezelschap dan komen onze vrijwilligers langs voor een kopje koffie of gaan met jou samen op pad.
Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten. Voor deze activiteiten wordt je persoonlijk uit genodigd. Natuurlijk kun je ook in onze agenda op de website kijken. Ook organiseert de Zonnebloem tegen betaling een keer per jaar een geheel verzorgde vakantie in Nederland.
Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of vrijwilliger? neem dan contact met ons op.
040-2422682 of zonnebloemwnw@gmail.com
5627bd
» Meer informatie..
|
(2 Stemmen)Geen reacties gevonden..