Terug

Community Meedenken Gezondheid en Welzijn

Wil je met ons meedenken? Graag!

Deze community biedt aan wijkbewoners en zorgverleners de mogelijkheid om mee te denken over de toekomst van Gezondheid en Welzijn in Achtse Barrier. Gezondheid is een van de hoofdthema's van Buurtplein Achtse Barrier. Het Buurtplein is van ons allen samen. De bedoeling is dat je hier alles kunt vinden wat je nodig acht voor je gezondheid en welzijn.

Stap voor stap willen wij het thema Gezondheid verder ontwikkelen. Wij hebben daarvoor jouw hulp nodig! Graag ontvangen wij informatie hoe je Gezondheid op het Buurtplein ervaart. Wat is goed? Wat kan beter? Welke wensen heb je? Al je opmerkingen zijn welkom! Daarnaast zullen wij ook vragen plaatsen. Het is dan fijn als je daarop antwoord kunt geven.

Je opmerkingen helpen ons een beeld te vormen van je verwachtingen en wensen. Dit helpt ons een inzicht te krijgen in welke richting wij ons Buurtplein verder kunnen uitbouwen.

Wanneer je ingelogd bent, kun je je aanmelden via bovenstaande knop. (Gasten zien geen aanmeldknop).
Wanneer je je aanmeldt, wordt je accountnaam (en eventueel je foto wanneer je die hebt toegevoegd) zichtbaar onder groepsleden.
Gestart 26-9-17
Door Corina Martin - Beheerder
Toegang Aanmelden noodzakelijk
Aantal leden 24

|
(0 Stemmen)