Terug

Organisatie

High5Low5

Wij zijn sportgroep High5Low5. Een sportgroep voor volwassenen met een lichamelijke beperking. Zowel lopers als rollers. We sporten elke vrijdag middag van 13:00-14:30 uur in Sporthal de Achtse Barrier (Savoiepad 14, Eindhoven). We doen sporten zoals tennis, basketbal en conditie parcours. Ieder op zijn eigen niveau!

Zou jij graag willen sporten of wil je het een keer proberenLaat je eens overhalen om een lesje mee te doen en te kijken wat het met je doet. Bij ons is het vooral heel gezellig. Even niet bezig zijn met alle beslommeringen rondom je beperking/handicap maar gewoon lol hebben en ontdekken wat je nog wel kunt. Geloof ons, er kan een wereld voor je open gaan!

Vanaf vrijdag 10 september starten we weer. Start jij ook in September? Dan sport je één maand gratis! Daarna is het 10/maand.

Neem contact met ons op via sportgroep-high5low5@hotmail.com

High5Low5 is begonnen in Januari 2020. We konden niet zo goed van start als we hadden gehoopt (corona), maar we laten het er niet bij zitten. Vanaf september 2021 gaan we doorpakken.

We willen namelijk groeien en zo veel mogelijk mensen met een lichamelijke beperking de kracht en het plezier in sport laten ervaren! Ben of ken je dus iemand die dat wel kan gebruiken? Laat hem/haar dan eens een lesje bij ons mee doen.

Wil je een indruk van onze sportgroep krijgen? Kijk dan eens op onze facebookpagina High5Low5.

 

Mvg High5Low5

 

Adres
Sporthal Achtse Barrier, Savoiepad 14, 5627DX Eindhoven
Sociale media
FaceBook  

High5Low5