Terug

Winkel/bedrijf: China Inn

Chinees Specialiteiten Restaurant China Inn.
Hét sfeervolle restaurant in de wijk, waar u heerlijk exotisch kunt lunchen en dineren, met keuze uit drie specialiteiten.

Teppan gerechten
Teppan betekent ijzerplaat. De traditie om op zo'n gloeiende gietijzeren plaat gerechten te bereiden en te serveren is oorspronkelijk uit Japan gekomen. Teppan is de laatste tijd enorm populair geworden vanwege zijn verrukkelijke smaak. Met onze Teppan-gerechten garanderen wij u sfeer en smaak.

De keuken van Szechuan
Szechuan is een provincie in China. De gerechten uit de Szechuan keuken worden gekenmerkt door geur, kleur, pikante en verfijnde smaak. Als u echt iets bijzonders wilt proberen, maak dan eens een keuze uit deze culinaire hoogstandjes van de Chinese gastronomie.

De keuken van Canton
De Cantonese keuken wordt niet alleen in heel China gewaardeerd, maar is ook wereldwijd befaamd. De Cantonese gerechten onderscheiden zich door hun veelzijdige verse ingrediënten en hun vaak zoete smaak.

Naast de smaakvolle gerechten van deze specialiteiten, kunt u ook kiezen uit een van de vier samengestelde culinaire viergangen menus: Menu Kanton, Menu Szechuan, Menu Peking en Menu China Inn.

Ons specialiteitenrestaurant is geopend van woensdag t/m maandag van 16:00 - 22:00 uur. Op dinsdag rusten wij uit.
Vestiging Ardechelaan 25-27, 5627 EM Eindhoven
Contact 040 - 241 22 49