Terug

Winkel/bedrijf: Baskuul Accountancy

Baskuul Accountancy en Belastingadvies is als erkend accountantskantoor aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Tevens zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Daarmee staan we garant voor een kwalitatief goede en betrouwbare beroepsuitoefening.

Teamgeest
In ons kantoorpand aan de Wildeman 14 te Eindhoven, zijn momenteel 18 enthousiaste medewerkers actief op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, fiscale advisering en geautomatiseerde salarisverwerking.
Met een persoonlijke aanpak, nadruk op kwalitatieve dienstverlening en teamgeest, ontvangen we dagelijks de waardering van vele opdrachtgevers.

Baskuul werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, in tal van ondernemings-vormen. We beschikken over uitgebreide ervaring in tal van branches, van industrie, tot dienstverlening, detailhandel en non-profit sectoren.

Ons motto: Samen presteren!
Niet alleen met onze medewerkers, maar ook met onze relaties vormen we teams. Daarmee kijken we proactief naar kansen en bedreigingen. Ambities en belangen van de opdrachtgever vormen altijd de basis voor een succesvolle samenwerking.
Vestiging Wildeman 14, 5629 KH Eindhoven
Contact 040 281 03 71   info@baskuul.nl
Website http://www.baskuul.nl
Baskuul Accountancy