Terug

Bijdrage

Laagdrempelig bewegen met een yogabal

Goeiemorgen ik ben Moniek...na enige tijd te wennen in mijn nieuwe woning in de achtste b arrier richt ik mij weer op mijn hobby's. Ik heb een spierziekte en sport veel maar zeker aangepast aan mijn mogelijkheden. Ik heb een droom...die ik graag met je wil delen. Ik zou jou willen ontmoeten en samen in een groepje lotgenoten op een laag tempo gaan bewegen. Heb jij een lichamelijke handicap...bv een spierziekte...artrose...of iets dergelijks en je wil wel wat bewegen op een rustig tempo. Ben je van harte welkom. Ik ga namelijk bewegen met een yogabal...je kunt daarbij oefeningen doen met je lichaam...ik combineer dit namelijk met ademhaling en meditatieoefeningen om lekker in je comfortzone te komen zodat je in het dagelijkse leven lekker in je vel zit. Ik ben gewoon eens benieuwd of hier animo voor is.

Warme groet en laat maar van je horen...je bent welkom

Moniek van den Tillaard
|
(1 Stem)

(gast)
Wat leuk dat tai chi er ook is dank je wel
(gast)
Dank je wel voor jullie reacties...claudia kan ik jouw emailen om contact te leggen. Mijn project gaat na wat overleg de afgelopen tijd 9 januari van start. Ik heb mevr. A. De Laat ook even gemailt

Groetjes moniek
(gast)
Hoi Moniek,
Wat super goed van jou dat je kijkt naar je mogelijkheden en niet naar je beperkingen. En dat jij een droom hebt die je wilt delen vind ik ook goed om te lezen. Ik zou graag met je in contact willen komen en te bespreken wat er mogelijk is.
Een Zonnige Groet,
Dianne de Laat
email: a.delaat@outlook.com
tel.nr.: 06-13339031
(gast)
Hoi Moniek,

Wat een ontzettend leuk initiatief. Ook ik ben beperkt qua bewegen en op zoek naar een manier waarop dit toch kan met andere mensen. Ook om zo met elkaar in contact te komen. Ik hoor graag meer over jouw initiatief.

Groetjes, Claudia
(gast)
Tai Chi is wellicht ook een mogelijkheid. Iedere dinsdagochtend van 11:30 tot 12:30 uur in de Mortel. Een initiatief van de reumavereniging.