Terug

Bijdrage

Taalgroep in De Mortel

Taalgroep in De Mortel
Tinie, een man vol levenslust en plannen. Vrolijk, sociaal en betrokken. Op zoek naar contact en blijvend in ontwikkeling. Tinie heeft last van spasmen en daardoor praat hij iets lastiger. Niet dat dit hem ervan weerhoudt hele verhalen te vertellen!

Vol humor beschrijft hij zijn fietsvakanties naar Zeeland. 155 km fietsen op een dag.
Tinie zit al 2 jaar in de taalgroep. Samen met een andere man die afasie heeft en vrijwilligster Ria komen ze elke maandag bij elkaar. Ria neemt een stukje uit de krant mee, waarbij ze rekening houdt dat het dicht bij de deelnemers staat. Ze gaan er samen over praten en er worden vragen gesteld.
Ieder vertelt wat hij heeft meegemaakt die week. Ook als je ergens mee zit kun je bij Ria terecht. Ze geeft je tips en denkt mee met ons.
"Een heel fijn moment van de week," noemt Tinie het. "Ria is heel geduldig en sociaal. Voor mijn fietsvakantie kwam ze zelfs met energierepen aanzetten!" Helaas is Tinie's taalmaatje geƫmigreerd en willen we het taalgroepje heel graag laten bestaan!
Daarom is hij op zoek naar meer mensen die het leuk vinden om in een rustige omgeving, zonder al teveel prikkels op maandag aan te sluiten in De Mortel van 10.00 - 12.00 uur; niet alleen om samen de krant te lezen maar vooral ook om contact met elkaar te leggen! Zeker ook voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenafwijking) is dit groepje een aanrader.

Lijkt dit je wat, neem dan contact op met Wendy Boeijen via e-mail wendyboeijen@gmail.com
|
(1 Stem)

Geen reacties gevonden..