Terug

Organisatie

It's My Life | Fitcoin Health Communities

It`s My Life | Fitcoin Health Communities BV is een sociale onderneming die als doel heeft een gezondere mens, milieu en maatschappij te realiseren door mensen op een duurzame manier in beweging te brengen.

1. Door de inzet van Fitcoins® neemt de dagelijkse hoeveelheid bewegen aantoonbaar toe, wat bijdraagt aan de gezondheidswinst (waaronder tegengaan overgewicht en bewegingsarmoede)

2. Fitcoins® kunnen alleen besteed worden aan gezonde producten en diensten, de consumptie hiervan levert ook weer gezondheidswinst op (dubbel-effect)

3. De Fitcoins® stimuleren actieve verplaatsingen (te voet en per fiets) en dragen zodoende bij aan duurzame mobiliteit en aan een gezonde, stille en veilige leefomgeving

4. Met de Fitcoins® gaan we voedselverspilling tegen en vergroten de bezettingsgraad van allerlei diensten en voorzieningen (o.a. sportscholen, -accomodaties, theater, bioscoop, sportwedstrijden, zwembaden, etc.), wat bijdraagt aan duurzaamheid

Onze klanten bestaan voor 70% uit bedrijven, 20% gemeenten en 10% zorginstellingen. Hierin proberen we een gezonde mix te creëren van zowel profit als non-profit organisaties. Zo blijven we van elkaar leren en dat houdt ons scherp en gefocust.


» Bezoek onze website
It's My Life | Fitcoin Health Communities

Apps: