SkinVision

Maak jij je zorgen om een plek op je huid?
SkinVision is een veilige medische app voor het controleren van plekken op je huid. Met onze service kun je verdachte huidplekken zelf checken zodat je op tijd de juiste zorg kunt zoeken. Je kunt foto`s insturen ter beoordeling door ons algoritme. We vertellen je dan binnen 30 seconden of er een verhoogd risico is en adviseren je over eventuele vervolgstappen.

Een op de vijf Nederlanders krijgt te maken met huidkanker. Een snelle en effectieve behandeling is vaak goed mogelijk als de ziekte op tijd wordt ontdekt. Wanneer je regelmatig je huid controleert, heb je de meeste kans er op tijd bij te zijn.

Hoe werkt SkinVision?
Ons algoritme is getraind op basis van honderdduizenden foto`s die klinisch gevalideerd zijn door dermatologen. Een onafhankelijke studie van het Erasmus MC toont aan dat het algoritme een sensitiviteit van 95% heeft in het herkennen van tekenen van huidkanker.

SkinVision is een CE-gemarkeerde medische service. We gaan zorgvuldig met jouw data en gegevens om en zijn ISO en NEN 7510 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Kostenloos of met flinke korting gebruik maken van SkinVision
Ben je inwoner van de Achtse Barrier en heb je een account op Buurtplein? Dan is de Skinvision app voor jou gratis.

 

Alleen wanneer je ingelogd bent zie je hieronder een knop waarmee je deze korting kunt claimen.
Nog geen account? Maak er dan een aan op www.buurtpleinab.nl/gezondheid-en-welzijn.

Ook met een account op Buurtplein blijft je anonimiteit gewaarborgd. Buurtplein registreert niet wie er gebruik maakt van zelfzorg.


SkinVision