Anonieme SOA Test (testalize.me)

Anonieme soa-test
Denk je dat je een soa hebt opgelopen? Blijf er niet mee rondlopen. Heb je onveilige seks gehad en denk je dat je een seksueel overdraagbare aandoening (soa) hebt? Of wil je gewoon zeker weten dat je geen soa onder de leden hebt? Blijf daar niet mee rondlopen. Je kunt je natuurlijk bij je huisarts laten testen. Maar je kunt nu ook je soa-test snel, online en anoniem kopen bij Testalize.me. En dat is net zo betrouwbaar.

Zelf testen
Testalize.me maakt het je zo makkelijk mogelijk om jezelf te testen op de meest voorkomende soa`s, namelijk chlamydia en gonorroe. Gewoon thuis, zonder gedoe. Je test gaat daarna naar een professioneel laboratorium. De uitslag vraag je binnen 48 uur op met jouw unieke code, volledig anoniem. 

Hoe werkt het?

  • Je bestelt je test online, via Testalize.me. Voor 23.30 uur besteld is morgen in huis. In een discrete verpakking, zodat je huisgenoten niets te weten komen.
  • Je vangt urine op of neemt een uitstrijkje af, volgens de instructies die bij de test zitten.
  • Je stuurt dit lichaamsmateriaal naar het laboratorium. Dit kan in de meegeleverde retourbox, die in de oranje brievenbus van PostNL past.
  • Binnen 48 uur kun je de uitslag checken via je eigen unieke code. Bij deze uitslag zit een pdf met daarop de details en de goedkeuring van de microbioloog van het laboratorium. Deze heeft alleen jouw unieke code gezien en weet dus niet je naam, adres of woonplaats.
  • Test je positief? Dan moet je behandeld worden. Dit kan via je eigen huisarts of via Testalize.me. Dat mag je zelf kiezen.


Kosten
De kosten van een anonieme soa-zelftest zijn afhankelijk van welke test je kiest. Testalize.me heeft een handige testwijzer om te bepalen welke test of testen in jouw situatie de meest betrouwbare uitslag geven. De kosten van een test bij Testalize.me betaal je zelf. Je kunt deze niet declareren bij je zorgverzekeraar.
Als buurtbewoner van de Achtse Barrier ontvang je direct 50% korting op de soa test als je deze online bestelt via onderstaande bestelknop (alleen zichtbaar als je ingelogd bent).
Kies je ervoor de soa-test bij je huisarts te laten uitvoeren? Dan betaal je niet voor de kosten van het bezoek aan de huisarts. De test betaal je alleen zelf als je nog eigen risico open hebt staan bij je zorgverzekeraar.

Meer informatie over soa`s
Als je denkt dat je een soa kunt hebben of wilt weten hoe je die kunt voorkomen, lees dan ook de informatie daarover op thuisarts.nl

Had je onvrijwillig onveilige seks?
Wat erg dat je dat hebt meegemaakt. Grote kans dat je je erg ongerust maakt of je iets hebt opgelopen. Ook jij mag natuurlijk anoniem een soa-zelftest kopen via Testalize.me. Maar we adviseren je met klem om dat niet te doen en je verhaal aan je huisarts te vertellen. Deze zorgt er dan voor dat je de juiste zorg krijgt.

Alleen wanneer je bent ingelogd zie je hieronder een knop om een bestelling te plaatsen. Met een account op Buurtplein krijg je 50% korting op je bestelling!
Nog geen account? Maak er een aan op www.buurtpleinab.nl/gezondheid-en-welzijn
Wil je bestellen zonder account en dus zonder de 50% korting, ga dan naar https://testalize.me/shop/

Ook met een account op Buurtplein blijft je anonimiteit gewaarborgd. Buurtplein registreert niet wie er gebruik maakt van zelfzorg.
Pas op de site van Testalize.me vul je de bestelgegevens in.


Anonieme SOA Test (testalize.me)Organisatie:

Diagnostiek voor U