Medi en Seintje

Medi & Seintje is er alleen als app voor telefoon en iPad/tablet. Op de pc zie je geen startknop.


Liever aan iets leukers denken dan aan medicijnen!
Wie vanwege een chronische aandoening medicijnen gebruikt, vergeet vaak na verloop van tijd om medicijnen in te nemen. Heel menselijk natuurlijk, want mensen denken liever aan iets leuks! De Medi en Seintje app biedt gezellige en stimulerende spellen voor tablet of smartphone, én helpt de speler op een indirecte manier om niet te vergeten zijn of haar medicijnen in te nemen.

Hoe werkt het?
Wanner je zin hebt om te spelen, scan je vooraf de barcode van de medicijnverpakking om toegang te krijgen tot de spelletjeswereld. Door het scannen van de barcode of het uitvoeren van andere kleine opdrachtjes, herinnert Medi en Seintje ja aan het innemen van je medicijnen.

Hoe ziet het spel eruit?
De opdracht in Medi en Seintje is simpel: help mee om het wereldrecord kruiswoordpuzzelen te breken. Geen zin in een kruiswoordpuzzel, speel dan een van de andere puzzelspellen, zoals Tangram, Woordzoeker of Sudoku`s. Hoe meer mensen meedoen, des te sneller de records worden gebroken.

Meer dan een spelletje
Medi en Seintje biedt je een leuke spelomgeving met voor ieder wat wils, zelfs spellen van vroeger. Door het spelen train je tegelijkertijd je hersenen.

Speel gratis, als buurtbewoner van Achtse Barrier
Het enige dat je er voor hoeft te doen is inloggen op dit Buurtplein. Als je bent ingelogd met een tablet of smartphone zie je hieronder een knop APP INSTALLEREN om Medi en Seintje te downloaden in de Playstore of Appstore.

Let op: Noteer de activeringscode die je onder de knop ziet, die heb je nodig bij installatie van de App.
Nog geen account? Maak er een aan op www.buurtplein.nl/gezondheid-en-welzijn.

Ook met een account op Buurtplein blijft je anonimiteit gewaarborgd. Buurtplein registreert niet wie er gebruik maakt van zelfzorg.


Medi en SeintjeOrganisatie:

Game Solutions Lab