Game-check

Wat levert gamen je op? Wat kost het je?
Gamen is leuk, gezellig en leerzaam. Je leert nieuwe vrienden kennen, de oog-hand-coördinatie neemt toe, je leert er beter Engels van en het kan het zelfvertrouwen enorm doen toenemen. Door de beschikbaarheid en bereikbaarheid van games via pc en smartphone, is het moeilijk om weerstand te bieden aan de verleiding. Even gamen is leuk, maar vaak merken mensen dat ze veel langer doorgaan dan ze van plan waren.

Kijk eens bewust naar je gedrag en leer hoe je de controle behoudt.
Deze module is bedoeld voor mensen van 16 jaar en ouder die hun gamegedrag onder controle willen krijgen en/of houden. De module helpt je zelfstandig en anoniem inzicht te verkrijgen in jouw gamegedrag. Met behulp van oefeningen, tips en informatie ga je aan de slag om een mogelijke gameverslaving voor te zijn.

 

________

Als buurtbewoner van Achtse Barrier ontvang je direct 100% korting bij de aanschaf van deze module. Alleen wanneer je bent ingelogd zie je hieronder een knop om de module gratis te gaan gebruiken.

Nog geen account? Maak er een aan op www.buurtpleinab.nl/gezondheid-en-welzijn.

Ook met een account op Buurtplein blijft je anonimiteit gewaarborgd. Buurtplein registreert niet wie er gebruik maakt van zelfzorg. Je maakt een Mirro account aan, na de startknop.


Game-check



Organisatie:

Mirro