Terug

Activiteit

Buurt in Bloei

Wat wil jij doen voor de buurt?
Een fijne wijk om in te wonen en te werken. Waar je jezelf kunt ontwikkelen en tot bloei kunt komen. Dat willen we allemaal. Met Buurt in Bloei verbinden we inwoners met elkaar, maar ook met verenigingen, stichtingen en ondernemers. Zo creƫren we samen een kansrijke omgeving.

Iedereen heeft talenten en interesses. Maar misschien heb je er al even niets mee gedaan. Waarom zou je je talenten niet inzetten om jezelf te ontwikkelen en je wijk sterker te maken? Want als je iets doet wat je leuk vindt of waar je goed in bent, doe je dit bevlogen. Een betaalde baan als hovenier. Een buurman een lift geven naar het ziekenhuis. Als vrijwilliger een voetbalelftal trainen. Of een begeleide arbeidsplek in de techniek. Samen met anderen buurtactiviteiten organiseren, zoals een wijkfeest, kan natuurlijk ook. En er is nog veel meer mogelijk, als jij het wilt.

Met Buurt in Bloei brengt WIJeindhoven inwoners met elkaar in contact. Je kunt ook je talenten inzetten en ervaring opdoen bij verenigingen, stichtingen en ondernemers in jouw wijk door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of betaald werk te verrichten.

Meer weten?
Kijk op de pagina van WIJeindhoven of loop op woensdagochtend tussen 9:00-11:00 uur binnen op ons welzijnsspreekuur in Wijkcentrum De Mortel

Adres
Savoiepad 14, Wijkcentrum De Mortel, 5627DX Eindhoven
Contact
040 - 238 89 98   info@wijeindhoven.nl

» Wijk-kalender Achtse Barrier
Buurt in BloeiOrganisatie:

WIJeindhoven