Terug

Activiteit

FinFonFeest

Ieder jaar organiseert Stichting AB-Hartveilig samen met het Leefbaarheidsteam AB een groots FinFonFeest. Traditiegetrouw wordt deze drukbezochte Vintage-, info- en entertainmentmarkt gehouden aan het einde van de zomervakantie op een zondag van 10:00-16:00 uur.

Een gezellig spektakel voor koopjesjagers, muziekliefhebbers, springkussenspringers en terraszitters. Daarnaast zijn er voldoende gelegenheden om ook de inwendige mens te laten genieten van traditionele en exotische lekkernijen. Kortom: iedereen die wil genieten van een gezellige sfeer in een bruisende omgeving kan hier terecht.

Kraam huren?
Heb jij ook leuke of romantische spulletjes waar jij al heel lang van hebt genoten en die je nu aan een ander gunt? Meld je dan aan als kraamhouder op finfon@brierke.nl. Een kraam kost 30,- voor de hele dag en je steunt er Stichting Achtse Barrier Hartveilig enorm mee. Alle opbrengsten van de markt worden gedoneerd aan dit goede doel, waarmee zij in staat zijn de 6 minuten-zones in de wijk te onderhouden, waardoor de kans op overleven bij hartfalen factoren wordt vergroot.

Adres
Wijkcentrum De Mortel, Savoiepad 14, 5627DX EIndhoven

» Activiteitenkalender Achtse Barrier
FinFonFeest