Terug

Activiteit

Scootmobielcursus

Scootmobiel opfriscursus

Voel je je niet zeker in het verkeer? Heb je al een tijd niet meer gereden? Wil je veilig en vol vertrouwen met je scootmobiel rijden? Samen met Stichting PGE organiseren we regelmatig opfriscursussen voor scootmobielers.

Verkeersregels
Het verkeer wordt steeds drukker en niet iedereen kent de verkeersregels voor een scootmobiel even goed. Tijdens de bijeenkomst worden daarom eerst de verkeersregels uitgelegd. Je krijgt ook een cursusboekje over de verkeersregels mee naar huis.

Oefenen
Daarna kun je op een uitgezet parcours, onder deskundige begeleiding, je behendigheid op je eigen scootmobiel oefenen. Dit gebeurt in Sporthal De Mortel, waar het warm en droog is. Als je enige tijd niet meer gereden hebt, kun je dat aangeven en dan gaan we je helpen.

Mankementen
Ook is Medipoint, de leverancier van scootmobielen, aanwezig om kleine technische mankementen aan je scootmobiel te verhelpen. Of om vragen over je vervoermiddel te beantwoorden.

Lukt het je niet om op eigen gelegenheid naar de De Mortel te komen, dan kun je contact opnemen met de Taxbus of de Witte Raaf.

Neem voor meer informatie over de opfriscursus contact met ons op.


» Wijk-kalender Achtse Barrier
ScootmobielcursusOrganisatie:

AB voor Elkaar