Terug

Activiteit

Eindhoven Vitaal

Zou jij jezelf ook fitter en energieker willen voelen? Wil je beloond worden door te bewegen?
Doe dan mee met het initiatief waarin ELZ, Samen Beter en Eindhoven Vitaal samenwerken, om jou als bewoner van de Achtse Barrier, nog gezonder te maken!!

We starten het leefstijltraject project in de Achtse Barrier waarbij we iedereen tussen de 18 en de 90 jaar de kans geven fitter, energieker en daarmee blijer en gelukkiger te worden!
Je kunt een gratis stappenteller downloaden op je telefoon. (Klik op de link achter website). Met elke stap die je zet en kilometer die je fietst, spaar je automatisch fitcoins. Deze fitcoins kun je uitgeven aan gezonde producten en diensten in Eindhoven, zoals groenten of fruit, sportactiviteiten of bijvoorbeeld een dieetadvies. Zo is werken aan de gezondheid niet alleen leuk, maar het levert het ook direct een beloning op!
Tevens worden er gedurende het jaar diverse trainingen op het gebied van gezonde leefstijlgegeven zoals Gezond en lekker eten, Omgaan met stress. Uitgerust wakker en zijn er nog tal van andere (sportieve) activiteiten.
Ga je samen met ons de uitdaging aan?


WORDT LID VAN ONZE BUURTPLEINGROEP!

Wil je lid worden van de Buurtpleingroep Eindhoven VItaal? Klik dan hieronder op >>Toon Groep of op het logo in de rechterkolom. Je moet wel ingelogd zijn om lid te kunnen worden.

Wanneer je lid bent van de Buurtpleingroep kun je berichten lezen over Eindhoven Vitaal, andere groepsleden online ontmoeten, foto's en video's van alle activiteiten van Eindhoven Vitaal bekijken en zelf dingen plaatsen.
Adres 5627
Contact wendyboeijen@gmail.com
Website http://www.achtsebarrierstaatop.nl
Sociale media FaceBook    Twitter
 
Trefwoord(en) bewegen leefstijl wandelen
» Toon Groep