Terug

Document

Hart van licht

Project Hart Van Licht

Corona treft ons allemaal.
Bij de eerste lock down klapten de mensen voor de zorg. Maar nu iedereen helemaal genoeg heeft van de coronamaatregelen, heeft juist de zorg juist nu extra onze waardering nodig.
Corona leert ons dat we niet zonder de zorg kunnen. Deze werkers draaien overuren en extra diensten om ons door de pandemie heen te helpen.
Daarom hebben we onze lof uitgesproken voor al deze kanjers.

Op woensdag 27 januari werd er voor de hoofdingang van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven een symbolisch "Hart van Licht 'ontstoken door initiatiefneemster Dianne de Laat uit de Achtse Barrier.

Dit hart wordt gevormd door honderden waxinelichtjes. Twee verzorgenden van het Catharinaziekenhuis waren aanwezig om dit symbolische licht en honderden kleine presentjes in ontvangst te nemen.

Een samenwerking tussen Dianne, stichting Ik Wil en Project Jeugdzorg op de juiste plek. IK Wil gaat voor een maatschappij vol solidariteit en verbinding, waarin iedereen een plek heeft en welkom is. Vele vrijwilligers van de Stichting Ik Wil zijn creatief bezig geweest met de honderden kleine bedankjes.
Ook de jongeren uit de Achtste Barrier onder leiding van Wendy Boeijen vanuit het project Jeugdzorg op de juiste plekmaakten bedankjes en een kunstzinnig spandoek met de tekst: Een hart van licht als dank voor jullie onvoorwaardelijke zorg.
Gemiddelde (0 Stemmen)


Geen reacties gevonden..