WAAR WE VOOR STAAN

____________________

 
“Een stralende dag begint met een lach”

Jeugd AB is een groep jonge vrijwilligers en stagiairs van sociale opleidingen, binnen het project "Jeugdzorg op de juiste plek". Wij willen ons richten op meer aandacht voor jongeren rond de leeftijd  8 tot 25 jaar in de wijk Achtse Barrier. Door middel van activiteiten en workshops willen we jongeren de kans geven hun kwaliteiten te ontwikkelen en sociale contacten op te bouwen. Hiermee hopen we ons meer op preventie te richten. Wij geloven erin dat als we jongeren een sterke sociale basis te geven, wij ervoor kunnen zorgen dat jongeren minder snel in een jeugdzorgtraject terecht komen. Het jeugdzorgproject moet leiden tot snellere en betere hulp binnen de jeugdzorg.

Onze missie is ervoor te zorgen dat jongeren een sterke sociale basis krijgen en hiermee te voorkomen dat jongeren in een jeugdzorgtraject terecht komen.
 

 

Jeugd Achtse Barrier  / Jeugdzorg op de juiste plek, werkt samen met wijkpartners zoals basisscholen, middelbare scholen, wijkteam WIJeindhoven, wijkagent, sportregisseur, Stichting Open Kinderactiviteiten, Eerstelijns Zorg, de Archipel en andere professionals.